des de 1997 oferint consell legal

El nostre compromís com a despatx d’advocats

Lluitar i defensar els drets dels nostres clients: perquè resoldre els problemes dels nostres clients de la manera més eficient és la nostra prioritat. Ens involucrem dia a dia en cada cas, amb la màxima entrega, i lluitant i defensant els seus drets per a garantir els millors resultats.

Confidencialitat: la confidencialitat és un bé protegit per la llei. A Losada Advocats som una empresa seriosa i responsable, i sabem el valor que té la confidencialitat pels nostres clients. Respectem la seva intimitat i complim amb el deure del secret.

Busquem les solucions més adients per cada cas: Cada cas és diferent, i busquem les millors alternatives per a cada un d’ells, adaptant-nos al perfil del client. Comptem amb una capacitat de resposta eficient i de bons resultats a diferents situacions.

Professionalitat, responsabilitat, confiança i tracte personal: són alguns dels adjectius que ens defineixen; perquè cada client és diferent i té unes necessitats diferents. El nostre tracte personal i la nostra professionalitat són atributs que ens caracteritzen. Acompanyem els nostres clients contínuament, aconsellant-los i conduint-los pel millor camí, mentre proposem les alternatives més adequades per a cada situació, a través d’un equip de professionals amb més de 15 anys d’experiència en el sector.

A l’altura dels canvis i les innovacions

El món canvia i evoluciona, i nosaltres evolucionem i ens adaptem a ell

T'escoltem i avaluem el teu cas per oferir les solucions més adients a cada cas.

 
 

T'assessorem legalment

Truca'ns

972 212 917

Troba'ns a les xarxes socials